Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز معماری اسلامی حوزه هنری با هدف ارتقاء سطح آگاهی و شناخت هر چه بیشتر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان معماری اقدام به افتتاح باشگاه معماران کرد. ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، مرکز معماری اسلامی حوزه هنری به منظور ارتقاء سطح آگاهی و شناخت هر چه بیشتر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان معماری در شبکه‌ای منسجم، اقدام به افتتاح باشگاه معماران کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنرجویان، دانشجویان و فعالان این حوزه با عضویت رایگان می‌توانند از مزایا و تخفیفات ویژه این مرکز برخوردار شوند.

امکانات و خدمات باشگاه معماران:

20 درصد تخفیف در شهریه کارگاه‌های مرکز معماری اسلامی حوزه هنری

استفاده رایگان از فضای کار اشتراکی

20 درصد تخفیف در استفاده از محصولات انتشارات سوره مهر

استفاده رایگان از کارگاه مجهز چوب و فلز

ارتباط با شبکه وسیعی از متخصصین و نخبگان شهرسازی و معماری

حمایت از طرح‌ها، ایده‌ها و مهارت‌های برتر

عضویت رایگان به مدت 2 ماه

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام می‌توانند به آدرس اینترنتی http://www.maktabemehr.ir/ مراجعه نمایند.

همچنین کارگاه آموزش آینه کاری در معماری ایران به همت مرکز معماری اسلامی حوزه هنری طی دوره‌ای 100 ساعته برگزار می‌شود. در این کارگاه 20 جلسه‌ای که به سرپرستی سیاوش طرزی برگزار می‌شود، سبک شناسی هنرآینه کاری در دوره‌های تاریخی، انجام خوشنویسی و خط شناسی، طراحی ساده نقش‌های اسلیمی، طراحی مقدماتی طرح‌های تذهیب، تشعیر و ترصیح، طراحی حاشیه (حاشیه سازی)، پیاده کردن طرح روی بوم و آینه، اندازه‌گیری و کشوگیری و جام کش کردن، بوم سازی (زیر سازی با گچ و شیشه)، ترسیم و اجرای آینه‌بری با انواع نقوش هندسی، گره، گل و مرغ، آینه چسباندن روی گچ و شیشه وآشنایی با نحوه چسباندن روی مواد مختلف مورد بحث قرار خواهد گرفت. 

هنرآینه کاری یکی از شاخه‌های هنرهای تزیینی ایران است و از ابتکارهای ویژه هنرمندان ایرانی به‌شمار می‌آید و در دوره ساسانیان رایج بوده‌ است. از آیینه کاری‌های بجا مانده می‌توان بنای دیوانخانهٔ شاه طهماسب صفوی در قزوین یا کاخ گلستان در دوره قاجار  نام برد.

آب و آینه در فرهنگ ایرانیان نماد پاکی و روشنایی، راستگویی و صفا بوده‌اند و به احتمال زیاد کاربرد آن در معماری نیز همین معنا را دارد. علاوه بر این ریشه‌های اقتصادی آینه‌کاری را نباید فراموش کرد. در سده 10هجری قمری آینه از اروپا به ویژه از ونیز به ایران وارد می‌شد و بخشی از این آینه‌ها هنگام جابه‌جایی در راه می‌شکست. هنرمندان ایرانی برای بهره‌گیری از قطعات شکسته راهی ابتکاری یافتند و از آن‌ها برای آینه‌کاری استفاده کردند و آینه‌کاری ظاهراً با کاربرد آن‌ها آغاز شد. آینه کاری در آغاز با نصب جام‌های یکپارچه آینه بر بدنه بنا شروع شد. نه تنها درون بنا بلکه دیوارهای ستون‌دار عصر صفوی و قاجار نیز با آینه‌های بزرگ تزیین شداند.

مرکز معماری اسلامی برای حفظ و پاسداشت هنرهای از دست رفته این کارگاه آموزشی را در 2 مرداد به مدرسی  سیاوش طرزی از استادکاران بنام هنر آینه کاری برگزار خواهد کرد. 

علاقه‌مندان می‌توانند برای  برای ثبت‌نام می‌توانند به آدرس اینترنتی http://www.maktabemehr.ir/ و  برای کسب اطلاعات بیشتر به ادمین مرکز معماری اسلامی به آدرس @irac_admin مراجعه نمایند.

قاتل «گلوبال هاوک»؛ سوژه موشن گرافیک جدید خانه طراحان انقلاب اسلامیبزرگترین مانع فعالیت عکاسان مطبوعاتی چیست؟«هیچ وقت یک ایرانی را تهدید نکن!»+موشن گرافیک«آسوده باش من ملکه هستم» یک حرکت آفندی ارزشمند استجشنواره کاریکاتور جوان ایرانی مردمی شد«شادی» سوژه جشنواره عکس «هشت» شداسامی هنرمندان شرکت‌کننده در «تیرآرت» اعلام شد

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط معاری ایرانی- اسلامی حوزه هنری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه هنری حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۴۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج

اسعد فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تبریک فرارسیدن میلاد خجسته حضرت معصومه (س) و روز دختر گفت: نقش آفرینی و حضور دختران و زنان این سرزمین در طول دوران انقلاب اسلامی با سرلوحه قراردادن ویژگی‌های یک زن مسلمان ایرانی و کمک در توسعه کشور و استان بسیار چشمگیر بوده است.

وی ادامه داد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف علمی و دانشگاهی، فرهنگی و هنری، سیاسی و اقتصادی، ورزشی و اجتماعی نشان از توجه جدی نظام اسلامی به جایگاه واقعی زن در جامعه اسلامی است.

فرهادی تصریح کرد: در بخش فرهنگ و هنر هم امروز بانوان هنرمند در رشته‌های مختلف هنری حضوری جدی و بسیار پر اهمیتی را دارند که خلق آثار شایان توجه هنری مؤید همین امر است.

فرهادی در ادامه به نمایشگاه سیاه قلم بانوان هنرجوی حوزه هنری اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه حاصل یک سال فعالیت ۲۵ بانوی هنرجو است که زیر نظر مدرس دوره خانم فرنوش درخشانی از ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۳ به مدت یک هفته آثار خود را در معرض نمایش علاقه مندان قرار می‌دهند.

رئیس حوزه هنری استان کردستان ادامه داد: در این نمایشگاه که نخستین نمایشگاه تخصصی این هنر در استان محسوب می‌شود ۴۶ اثر هنرجویان تا ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ آماده بازدید علاقه مندان است.

بانو فرنوش درخشانی مدرس کلاس‌های سیاه قلم حوزه هنری دانش آموخته مهندسی فناوری اطلاعات بیش از یک دهه است که به صورت تخصصی در زمینه طراحی و سیاه قلم از مبتدی تا حرفه‌ای در آموزشگاه‌های هنری و مدارس سنندج مشغول به آموزش هستند که حاصل آن تربیت صدها هنرجوی توانمند در این زمینه است.

برگزاری چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی و حضور در برنامه‌های مختلف هنری بخشی از موفقیت‌های این بانوی هنرمند محسوب می‌شود.

کلاس‌های آموزشی این هنرمند همه روزه در محل حوزه هنری استان کردستان دایر است.

کد خبر 6096981

دیگر خبرها

  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • بازدید وزیر کشور از مرکز آموزش عمومی انتخابات الکترونیک در لواسان